Przykładowe menu weselne 2025
Wariant B wersja 01/22
Obiad:
- Rosół królewski z makaronem
- Ziemniaki z wody z koperkiem
- Kluski śląskie z masełkiem / Frytki
- Kotlet Schabowy
- Kotlet „Devolai”
- Kotlet mielony „Z niespodzianką”
- „Kurczę Pieczone”
- Dwa sosy (do wyboru)
- Trzy surówki (do wyboru)
Przystawki:
- Karczek pieczony
- Boczek pieczony
- Schab pieczony
- Półmisek wędlin
- Sałatka z makaronem
- Sałatka z gyrosem
- Galaretka drobiowa
- Ryba po grecku
- Jaja w sosie tatarskim
- Pomidor w sosie czosnkowym
- Pikle (ogórek, pieczarka, papryka)
- Śledzik po wiejsku
- Świeże pieczywo
Trzy dania gorące:
- Bogracz z bułeczką czosnkową
- Karczek w sosie własnym z frytkami i surówką
- Barszcz z krokietem nadziewanym pieczarkami i serem
Deser:
- Lody lub Kawa Mrożona
Dodatki:
- Owoce
- Ciasto „jak domowe” 200g /osoba
Napoje bez ograniczeń:
- Kawa i Herbata
- Coca-cola, Fanta, Sprite
- Woda gazowana w butelkach
- Soki i woda w dzbankach
Menu przykładowe – zachęcamy do modyfikacji!
Przyjęcie weselne do godziny 4:00, nie dłużej niż 12 godzin.
Cennik
- W okresie listopad – marzec: 295zł /osoba
- W okresie kwiecień – październik: 310zł /osoba
Podane ceny dotyczą wesel powyżej 80 osób